Logo Base
3/5

Base folder Diest - promo van de week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Base Diest folder volgende week

3/5
Actual brochure

Er zijn weinig mensen in België die niet bekend zijn met the winkel Base. Net dankzij haar populariteit is het één van de marktleiders in België. U kan haast alles kopen aan mooie prijzen bij Base. Een nieuwe aanbieding? Base brengt ze vaak uit voor haar klanten. Het meest recente aanbod geldig van 30/11/2022 can u hier vinden hier.

Base winkels zijn te vinden in meerdere steden in België, zoals Bruxelles, Anvers, Liège, Gent, Alost. Geen geluk met het vinden waar u naar op zoek bent? U kan de officiële website van de winkel www.base.be bezoeken rechtstreeks via deze pagina.

Geen behoefte meer aan de postbode die de folder komt brengen van Base. U kan ze allen online terugvinden waneer u maar wil. Papieren folders zijn zowel lastig om op orde te houden in het huis als slecht voor het milieu. Daarom waarderen we dat u de laatste aanbiedingen van Base online bekijkt.

Hoe besparen? Dankzij lagere prijzen!

Wilt u op de hoogte blijven van de aanbiedingen van Base? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief of onze app Kimbino. Hiermee mist u geen enkele promotie van Base.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Base winkellocaties in de stad Diest

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Electronica & computers

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Base
Logo Base