Logo Media Markt
3/5

Media Markt folder Bruxelles - promo van de week

ADVERTENTIE

Media Markt Bruxelles folder volgende week

3/5
Actual brochure

Haast alle Belgische consumenten zijn bekend met de winkel Media Markt. Door haar brede aanbod is het uitgegroeid tot een winkel met één van de sterkste posities op de Belgische markt. Media Markt biedt alles wat u maar kan wensen. En belangrijk: aan mooie prijzen!

Wilt u gaan winkelen in Media Markt, dan kan u de winkels vinden in de volgende steden: Bruxelles, Anvers, Liège, Charleroi, Gent. Was u naar iets specifieks op zoek dat u niet vond op de website? Probeer dan eens op de officiële website van de winkel www.mediamarkt.be.

Gedrukte folders zijn iets uit het verleden. Welkom in de tijd van ecologische en meer praktische online folders gevuld met de laatste aanbiedingen van Media Markt. De bescherming van het milieu is vandaag de dag belangrijk. Daarom zijn we verheugd te zien dat u de recente aanbiedingen van Media Markt online bekijkt en niet via de geprinte folder. Vele bomen worden zo gespaard. En dat is lang niet alles!

Producten in promotie kopen kan u een hele hoop geld besparen. Het enige wat u hier eigenlijk voor hoeft te doen is te weten welke producten er momenteel in promotie staan. U komt het makkelijk te weten dankzij de online folders.

Aanbiedingen bijhouden van Media Markt lijkt tijdsrovend en intensief. Maar niets is minder waar. Pak het slim aan en schrijf u in op onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino. Op deze manier mist u geen enkele aanbieding van Media Markt, en u bespaart veel tijd.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Media Markt winkellocaties in de stad Bruxelles

Meer folders uit de categorie

Meer winkels in de categorie Electronica & computers

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Media Markt
Logo Media Markt