Logo Casa
3/5

Casa folder Boussu - promo van de week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Casa Boussu folder volgende week

3/5
Actual brochure

Bijna iedereen herkent Casa. De winkel is één van de bekendste op de Belgische markt U kan haast alles kopen aan mooie prijzen bij Casa. Casa lanceert regelmatig nieuwe aanbiedingen. De meest recente aanbieding geldig van 31/10/2022 can u hier vinden hier

Er zijn ook Casa winkels in Bruxelles, Bruges, Charleroi, Andenne, Anvers. Geen geluk met het vinden waar u naar op zoek bent? U kan de officiële website van de winkel be.casashops.com bezoeken rechtstreeks via deze pagina.

Vergeet gedrukte folders en een volle brievenbus. Gebruik online folders waar de meest recente aanbiedingen van Casa altijd beschikbaar zijn waar u ook bent. Digitale folders, dat betekent de laatste aanbiedingen van Casa online beschikbaar. Dit is niet alleen een recente trend maar ook een grote stap voorwaarts naar de bescherming van het milieu en onze bomen. Bedankt om ons te vergezellen in de bescherming van onze omgeving!

Producten in promotie kopen kan u een hele hoop geld besparen. Het enige wat u hier eigenlijk voor hoeft te doen is te weten welke producten er momenteel in promotie staan. U komt het makkelijk te weten dankzij de online folders.

Is het moeilijk om geen enkele aanbieding te missen van Casa wanneer u dagelijks moet gaan werken en zorgen voor uw familie? Doe het dan anders, schrijf u in op onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino. Op deze manier bent u zeker dat u op de hoogte blijft van alle aanbiedingen van Casa.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Casa winkellocaties in de stad Boussu

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Casa
Logo Casa