Voorbeeld van folder Magazine van winkel Planet Parfum geldig vanaf 26/03/2019
Voorbeeld van folder Magazine van winkel Planet Parfum geldig vanaf 10/12/2018
Voorbeeld van folder Magazine van winkel Planet Parfum geldig vanaf 10/09/2018

Planet Parfum is één van de meest populaire winkels onder Belgische consumenten. Onder klanten, staat Planet Parfum bekend om haar uitgebreid aanbod en scherpe prijzen. Bijna alle klanten vinden hier haast alles wat ze nodig hebben. Een nieuwe aanbieding? Planet Parfum brengt ze vaak uit voor haar klanten. Het meest recente aanbod geldig van 01/06/2019 can u hier vinden hier.

In vele Belgische steden kan je winkelen bij Planet Parfum. In welke steden vraagt u zich af? Bijvoorbeeld in Bruxelles, Liège, Anvers, Charleroi, Alost, Gent. Was u naar iets specifieks op zoek dat u niet vond op de website? Probeer dan eens op de officiële website van de winkel www.planetparfum.com.

Vergeet gedrukte folders. Vanaf nu bekijkt u de laatste aanbiedingen van Planet Parfum gewoon online. Bedankt om samen met ons het milieu te bevorderen en bosgebieden te beschermen. Door gebruik te maken van digitale versies van de folder van Planet Parfum wordt er heel wat papier bespaart.

Besparen door te winkelen is nooit makkelijker geweest.

Aanbiedingen bijhouden van Planet Parfum lijkt tijdsrovend en intensief. Maar niets is minder waar. Pak het slim aan en schrijf u in op onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino. Op deze manier mist u geen enkele aanbieding van Planet Parfum, en u bespaart veel tijd.