Kimbino
Kimbino
Logo Spar Express
3/5

Spar Express Brussel | Folder BLACK FRIDAY 2023

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Folders online (PDF) van de categorie Supermarkten

Winkels Spar Express dichtbij Brussel

Filialen Supermarkten in de stad Brussel en omgeving

Meer folders uit de categorie

Spar Express in Brussel (België): Folder en aanbiedingen voor week 48

3/5
Actual brochure
In Brussel heeft Spar Express ook voor deze week nieuwe kortingen voorbereid.
Dankzij het gevarieerde productassortiment van Spar Express en de geweldige prijzen kunt u hier alles kopen wat u nodig heeft.

De nieuwe folder van de Spar Express is hier vandaag al te vinden en de speciale aanbiedingen zijn geldig vanaf 15/11/2023.
De filialen van Spar Express zijn te vinden in verschillende steden en bevinden zich naast Brussel ook in Ukkel, Genk, Zonhoven, Peer, Beverst en Verviers.

In het geval dat de Spar Express winkel zich niet in uw regio bevindt, zie dan andere folders uit de categorie Supermarkten. Bedrijven die in dezelfde categorie vallen, zijn bijvoorbeeld Aldi, Carrefour, Carrefour market, Lidl, Delhaize, Albert Heijn, Cora, Trafic, Match Supermarché en Spar.
Als u een product van Spar Express hebt gekozen, maar het product niet in de huidige folder hebt gevonden, ga dan naar de officiële webpagina spar.be (nl) waar u meer te weten kunt komen.

Black Friday

Black Friday-shopdag is hier en is ook aangekomen bij Spar Express Brussel. Bekijk onze speciale aanbiedingen voor Black Friday 2023 in de nieuwe flyer Spar Express bij Brussel! De nieuwste folder met de naam Spar Express folder / publicité is geldig vanaf 02/11/2023 - 15/11/2023. Mis geen een van de geweldige Black Friday-kortingen bij Spar Express. In de categorie Supermarkten vindt u ook vele andere folders voor Black Friday. Als je van tevoren kerstcadeaus gaat kopen en op zoek bent naar inspiratie, bekijk dan alle promotionele folders van Black Friday en bespaar. Kimbino geeft je een overzicht van de beste kortingen op Black Friday.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Spar Express

Meld aan en profiteer van de voordelen.