false
Kimbino
Kimbino
Logo Trafic
3/5

Trafic Brussel | Folder BLACK FRIDAY 2023

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Winkels Trafic dichtbij Brussel

Filialen Supermarkten in de stad Brussel en omgeving

Meer folders uit de categorie

Trafic in Brussel (België): Folder en aanbiedingen voor week 48

3/5
Actual brochure
De nieuwste folder van Trafic vindt u hier bij Kimbino met de nieuwste kortingen in Brussel.
Dankzij het gevarieerde productassortiment van Trafic en de geweldige prijzen kunt u hier alles kopen wat u nodig heeft.

De huidige catalogus zal u ervan overtuigen dat onze aanbiedingen echt voordelig zijn. De catalogus is geldig vanaf 25/10/2023 en deze vindt u hier.
Zoals u misschien wel weet, bevindt Trafic zich in de stad Brussel en in La Louvière, Verviers, Spa, Dinant, Aywaille en Bastenaken.

Als u niet alles hebt kunnen vinden wat u nodig heeft in de folder van Trafic, bekijk dan andere folders uit de categorie Supermarkten, zoals Aldi, Carrefour, Carrefour market, Lidl, Delhaize, Albert Heijn, Cora, Match Supermarché, Spar en Intermarché.
Als u een product van Trafic hebt gekozen, maar het product niet in de huidige folder hebt gevonden, ga dan naar de officiële webpagina trafic.com (BE - nl, fr) waar u meer te weten kunt komen.

Black Friday

Black Friday-shopdag is hier en is ook aangekomen bij Trafic Brussel. Bekijk onze speciale aanbiedingen voor Black Friday 2023 in de nieuwe flyer Trafic bij Brussel! De nieuwste folder met de naam Trafic folder is geldig vanaf 22/11/2023 - 27/11/2023. Mis geen een van de geweldige Black Friday-kortingen bij Trafic. In de categorie Supermarkten vindt u ook vele andere folders voor Black Friday. Als je van tevoren kerstcadeaus gaat kopen en op zoek bent naar inspiratie, bekijk dan alle promotionele folders van Black Friday en bespaar. Kimbino geeft je een overzicht van de beste kortingen op Black Friday.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Trafic

Meld aan en profiteer van de voordelen.