false
Kimbino
Kimbino
Logo Vanden Borre
3/5

Vanden Borre Brugge BLACK FRIDAY 2023 | Electro folder

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Winkels Vanden Borre dichtbij Brugge

Bron: here.com

Filialen Electronica & computers in de stad Brugge en omgeving

Bron: here.com

Meer folders uit de categorie

Vanden Borre in Brugge (België): Folder en aanbiedingen voor week 48

3/5
Actual brochure
In Brugge heeft Vanden Borre ook voor deze week nieuwe kortingen voorbereid.
Bij Vanden Borre vind je altijd een ruim assortiment aan goederen en dankzij hun regelmatige speciale aanbiedingen kun je ook wat geld besparen.

De nieuwe folder van de Vanden Borre is hier vandaag al te vinden en de speciale aanbiedingen zijn geldig vanaf 16/11/2023.
De filialen van Vanden Borre zijn te vinden in verschillende steden en bevinden zich naast Brugge ook in Antwerpen, Anderlecht, Mechelen, Brussel, Aalst en Mol.

In het geval dat de Vanden Borre winkel zich niet in uw regio bevindt, zie dan andere folders uit de categorie Electronica & computers. Bedrijven die in dezelfde categorie vallen, zijn bijvoorbeeld Media Markt, Krëfel, Fnac, Eldi, Base, Coolblue en Electro Depot.
Als u een product van Vanden Borre hebt gekozen, maar het product niet in de huidige folder hebt gevonden, ga dan naar de officiële webpagina vandenborre.be (nl) waar u meer te weten kunt komen.

Black Friday 2023 bij Vanden Borre Brugge

In de Black Friday folder van Vanden Borre Brugge kom je tal van scherp geprijsde artikelen tegen, gericht op huishoudtoestellen, computer- en audiovisuele apparatuur. In de folder vind je tal van aanbiedingen met unieke kortingen en superaanbiedingen tijdens deze Black Friday. Voor alle afgeprijsde artikelen, kunt u de nieuwe folder van Vanden Borre Brugge bekijken. Tijdens deze Black Friday vind je tal van promoties met kortingen die oplopen tot 25% korting, wellicht meer. Zo zijn er veel verschillende deals te vinden in het assortiment waaronder voor keuken, huishouden, smartphones, schoonheid & welzijn, multimedia, tv & geluid, sport & vrije tijd deals en nog veel meer. Als je niet kunt vinden wat je zocht, kan je terecht in dezelfde categorie Electronica & computers voor de beste kortingen op uw favoriete huishoudtoestellen en elektronica tijdens deze Black Friday of bekijk de folder volgende week voor de aankomende acties."
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Electronica & computers

Meer winkels in de categorie Electronica & computers

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Vanden Borre

Meld aan en profiteer van de voordelen.