false
Kimbino
Kimbino
Logo Kruidvat
3/5

Kruidvat Brasschaat | Folder BLACK FRIDAY 2023

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Winkels Kruidvat dichtbij Brasschaat

Bron: here.com

Filialen Drogisterij & Parfumerie in de stad Brasschaat en omgeving

Bron: here.com

Meer folders uit de categorie

Kruidvat Brasschaat: Folder volgende en deze week 48

3/5
Actual brochure
In Brasschaat heeft Kruidvat ook voor deze week nieuwe kortingen voorbereid.
Bij Kruidvat vind je altijd een ruim assortiment aan goederen en dankzij hun regelmatige speciale aanbiedingen kun je ook wat geld besparen.

Kruidvat informeert u regelmatig over hun laatste kortingen via hun folders. De nieuwste folder van Kruidvat is zelfs vandaag nog te vinden en is geldig vanaf 27/11/2023 - 10/12/2023.
De filialen van Kruidvat zijn te vinden in verschillende steden en bevinden zich naast Brasschaat ook in Antwerpen, Gent, Brugge, Liège, Genk en Leuven.

Als u niet alles hebt kunnen vinden wat u nodig heeft in de folder van Kruidvat, bekijk dan andere folders uit de categorie Drogisterij & Parfumerie, zoals ICI Paris XL, Yves Rocher, April Beauty en Di.
Als u de informatie die u zoekt over Kruidvat niet heeft kunnen vinden, ga dan naar hun officiële webpagina kruidvat.be.

Black Friday

Black Friday-shopdag is hier en is ook aangekomen bij Kruidvat Brasschaat. Bekijk onze speciale aanbiedingen voor Black Friday 2023 in de nieuwe flyer Kruidvat bij Brasschaat! De nieuwste folder met de naam Kruidvat folder week 48 is geldig vanaf 27/11/2023 - 10/12/2023. Mis geen een van de geweldige Black Friday-kortingen bij Kruidvat. In de categorie Drogisterij & Parfumerie vindt u ook vele andere folders voor Black Friday. Als je van tevoren kerstcadeaus gaat kopen en op zoek bent naar inspiratie, bekijk dan alle promotionele folders van Black Friday en bespaar. Kimbino geeft je een overzicht van de beste kortingen op Black Friday.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Drogisterij & Parfumerie

Meer winkels in de categorie Drogisterij & Parfumerie

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Kruidvat

Meld aan en profiteer van de voordelen.