Logo Kruidvat
3/5

Kruidvat Diest folder 29/11 - 11/12 - promo

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Kruidvat Diest folder volgende week

3/5
Actual brochure

Er zijn er maar enkele die niet bekend zijn met de winkel Kruidvat. Het is één van de bekendste op de Belgische markt. Het aanbod van Kruidvat is zo breed dat u bijna alles kan kopen wat u nodig heeft. Ook de prijzen zijn erg aantrekkelijk. Kruidvat komt regelmatig met nieuwe promoties en kortingen. Deze promotie is er sinds 29/11/2022 en is beschikbaar door hier te klikken.

Twijfelt u nog waar te gaan winkelen? Kruidvat winkels zijn te vinden in steden zoals Anvers, Gent, Bruxelles, Bruges, Genk. We zijn het gewoon dat merken verschillende producten aanbieden in verschillende designs en kwaliteiten, en dat hun kwalitatieve producten het aanbod van gewone merken overstijgen. Deze merken komen veel voor in het aanbod van Kruidvat. U heeft een product gekozen maar u vindt geen informatie over het product op onze website? Bezoek dan de officiële website van de winkel www.kruidvat.be.

Vergeet gedrukte folders of magazines en gebruik de digitale versies. U kan de aanbiedingen van Kruidvat online bekijken wanneer u maar wil. Geen afval meer! Digitale folders, dat betekent de laatste aanbiedingen van Kruidvat online beschikbaar. Dit is niet alleen een recente trend maar ook een grote stap voorwaarts naar de bescherming van het milieu en onze bomen. Bedankt om ons te vergezellen in de bescherming van onze omgeving!

U gelooft niet dat geld besparen met het winkelen makkelijk is? Probeer het zelf.

Is het moeilijk om geen enkele aanbieding te missen van Kruidvat wanneer u dagelijks moet gaan werken en zorgen voor uw familie? Doe het dan anders, schrijf u in op onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino. Op deze manier bent u zeker dat u op de hoogte blijft van alle aanbiedingen van Kruidvat.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Kruidvat winkellocaties in de stad Diest

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Drogisterij & Parfumerie

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Kruidvat
Logo Kruidvat