Logo Di
3/5

Di folder Braine-le-Comte - promo van de week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Di Braine-le-Comte folder volgende week

3/5
Actual brochure

Wie kent er Di niet! Dankzij het kwalitatieve gamma van producten en interessante aanbod nam het één van de top posities op de Belgische markt! Di biedt alles wat u maar kan wensen. En belangrijk: aan mooie prijzen! Regelmatig nieuwe aanbiedingen, daar staat Di bekend om. hier kan je alvast de meest recente aanbiedingen vinden vanaf 21/09/2022.

Di heeft meerdere winkels in België. U kan gaan winkelen in verschillende steden zoals Bruxelles, Liège, Anvers, Namur, Ottignies-Louvain-la-Neuve. De officiële websites zijn er om klanten te informeren over de winkel en het specifieke productaanbod. Vindt u dus niet waar u naar zocht, bezoek dan de officiële website van de winkel www.di.be.

Vergeet gedrukte folders of magazines en gebruik de digitale versies. U kan de aanbiedingen van Di online bekijken wanneer u maar wil. Geen afval meer! De bescherming van het milieu is vandaag de dag belangrijk. Daarom zijn we verheugd te zien dat u de recente aanbiedingen van Di online bekijkt en niet via de geprinte folder. Vele bomen worden zo gespaard. En dat is lang niet alles!

Besparen door te winkelen is nooit makkelijker geweest.

Mis geen enkele aanbieding van Di. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of download onze Kimbino. U heeft hiermee een compleet overzicht over de meest recente aanbiedingen van Di.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Di winkellocaties in de stad Braine-le-Comte

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Drogisterij & Parfumerie

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
Sluiten
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Sluiten
Logo Di
Logo Di