Folders Fiets spoedig beschikbaar. Aanmelden en informatie ontvangen

Wie kent er Fiets niet! Dankzij het kwalitatieve gamma van producten en interessante aanbod nam het één van de top posities op de Belgische markt! Fiets biedt u alles wat u maar wilt, aan scherpe prijzen!

Er zijn ook Fiets winkels in Anvers, Bruges, Gent, Hasselt, Herentals, Lochristi. De officiële websites zijn er om klanten te informeren over de winkel en het specifieke productaanbod. Vindt u dus niet waar u naar zocht, bezoek dan de officiële website van de winkel www.fiets.be.

Gedrukte folders? Een volle brievenbus? Dozen vol met oude folders? Dit is allemaal verleden tijd! Gebruik digitale folders van Fiets en dit is allemaal verleden tijd. Goed dat u online zoekt naar de laatste aanbiedingen van Fiets en u hiermee bijdraagt tot de verbetering van het milieu.

Het was nog nooit zo makkelijk om te besparen op uw uitgaven dankzij winkelpromoties.

Aanbiedingen bijhouden van Fiets lijkt tijdsrovend en intensief. Maar niets is minder waar. Pak het slim aan en schrijf u in op onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino. Op deze manier mist u geen enkele aanbieding van Fiets, en u bespaart veel tijd.