KimbinoKimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Kies stad
Logo Blokker
3/5

Blokker folder 28/11 - 04/12, volgende week

Dat is spijtig! Het lijkt erop dat de winkel Blokker niet meer beschikbaar is in uw land. Kijk daarom eens naar het aanbod van andere winkels uit dezelfde categorie Wonen, tuincentrum.

Blokker folder volgende, deze week 48

Nieuw Blokker uitverkoop om te genieten van scherpe prijzen

3/5
Actual brochure

Blokker is een Nederlandse winkel in huishoudelijke artikelen die zowel in Nederland als in Suriname is gevestigd. Het bedrijf begon met meer dan 430 filialen in Nederland. In 2015 had Blokker meer dan 800 winkels in Nederland, België, Luxemburg en Suriname. In april 2019 nam de CEO van Blokker Holding, Michiel Witteveen, de winkelketen over. Het bedrag voor de overname van Blokker is nog niet bekend.

Voor de beste Blokker online sale kunt u op onze website bekijken voor de beste prijzen vanaf volgende week. Houdt de wekelijkse Blokker folder in de gaten zodat u als eerste geniet van de beste deals uit de nieuwe Blokker folder.

Blokker Informatie

Shop

De Blokker winkel werd geopend door Jacob Blokker en zijn vrouw Saapke Kuiper. Het werd gestart en groeide vrij snel. De winkel breidde zich binnen een jaar uit met meerdere panden. In 1923 werd een oud pand op de hoek van Breed en Veemarkt gekocht, en verscheen het kapitale pakhuis. 

In de jaren dertig openden hun vier zonen nog diverse andere winkels in de Randstad onder de naam Gebroeders Blokker. De traditie werd voortgezet door de nazaten. Door hun inspanningen groeide Blokker uit tot een nationale en uiteindelijk internationale winkelketen. De afgelopen jaren heeft Blokker op diverse plaatsen de historische winkelpuien van panden waarin de filialen zijn gevestigd, gerestaureerd en geherstructureerd. De Blokker bevindt zich in de grote steden, waaronder Anvers, Bruxelles, Gent, Liège, Bruges en Alost.

De Blokker levert goederen via haar distributiecentra gevestigd in Nederland, Geldermalsen, en Gouda. Het grootste distributiecentrum is gevestigd in Geldermalsen en heeft een oppervlakte van 90.000 m2. Dit is één van de grootste distributiecentra in Europa.  

De Blokker online biedt wekelijkse aanbiedingen die u kunt gebruiken om veel te besparen op elke aankoop. U kunt een kijkje nemen in het aanbod van Blokker of contact opnemen met de klantenservice via e-mail, een simpel telefoontje of de interface op de website. Alle aanvullende informatie en de Blokker folder kunt u vinden op www.blokker.be.
Voor soortgelijke winkels uit de categorie Wonen, tuincentrum, bekijk dan Action, AVA, Aveve, Brico, Brico Plan-it, Casa, GAMMA, Hubo, IKEA en Ixina.

Sortiment van de Blokker

Assortment

U kunt bij Blokker zowel in hun winkel als de Blokker online sale genieten van lage prijzen. U kunt uw klantenpas gebruiken om te winkelen in de winkel. Bij elke 5 euro die u uitgeeft in de Blokker winkel, krijg u één spaarpunt. U kunt de punten ook inwisselen voor cadeaus en kortingen.

De Blokker-app is vrij eenvoudig te gebruiken, vooral voor klanten met een Blokker-account. Er zijn veel voordelen die de app biedt. De keten probeert altijd de beste aanbiedingen te bieden om de concurrent voor te blijven.

De Blokker online biedt wekelijkse aanbiedingen die u kunt gebruiken om veel te besparen op elke aankoop. Bent u opzoek naar de laatste acties, bekijk dan Blokker folder.

De groenste Blokker folder door middel van Kimbino

Kimbino App

Kimbino zorgt ervoor dat u altijd als eerste van de nieuwste Blokker uitverkoop kunt genieten, dit bevat bijvoorbeeld acties voor huishoudproducten, elektronica, schoonmaak, koken, baden & slapen en nog veel meer. De Blokker folder wordt zodra uitgebracht meteen vertoond op Kimbino.

Bij Kimbino zijn al uw folders overzichtelijk vertoond waardoor we geen papier gebruiken en meedragen aan een beter milieu. De Blokker folder en brochures van soortgelijke winkels zijn te vinden op Kimbino.be. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Blokker
Logo Blokker