KimbinoKimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Kies stad
Logo Makro
3/5

Makro folder 16/11 - 29/11, volgende week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Makro folder volgende, deze week 48

Bekijk de Makro folder voor de beste prijzen

3/5
Actual brochure

Makro is een wereldwijde keten van cash and carry's. Deze cash and carry's worden ook wel warenhuis clubs genoemd. Deze wereldwijde winkelketen is eigendom van drie verschillende ondernemingen. Dit zijn Metro AG in Europa, CP ALL in Azië en SHV Holdings in Amerika. Deze wereldwijde winkelketen is bekend omwille van zijn ruime assortiment. Behalve in België, Brazilië, Myanmar, Cambodja en Thailand zijn deze winkels niet open voor het grote publiek. In de andere landen zijn deze winkels alleen toegankelijk voor de bedrijven die bij de winkel zijn aangesloten. 

Een Makro-winkel bestaat uit zowel levensmiddelen als non-foodproducten. De levensmiddelen afdeling heeft een verse vis-, vlees- en een wijnafdeling. Het non-food gedeelte van de winkel bestaat uit kleding, elektronica, meubelen en kantoorbenodigdheden.  Elke winkel heeft een cafetaria met warme gerechten en een geldautomaat. Deze winkels verkopen een scala aan producten, van algemene koopwaar tot drank en levensmiddelen. Het staat ook bekend als de "One Stop Shop".

De Makro online heeft een tweewekelijkse brochure die bekend staat als Makro Mail en waarin alle speciale aanbiedingen staan. Deze brochure wordt tweewekelijks gepubliceerd en bevat een breed scala aan artikelen tegen de best mogelijke prijzen. U vindt er ook aanbiedingen en kortingen die inspelen op de behoeften van bestaande klanten.De huidige Makro - Folder Food: Fresh kan hier worden bekeken. De geldigheidsduur van de Makro folder is vanaf 16/11/2022.

Makro Informatie

Shop

De eerste Makro winkel werd geopend in Amsterdam in 1968. Na verloop van tijd breidde Makro zijn activiteiten uit en de eerste Makro-winkel in het Verenigd Koninkrijk werd in april 1971 geopend in Manchester. In hetzelfde jaar 1971 opende de eerste Makro-winkel buiten Europa in Zuid-Afrika. In Azië werd in 1988 de eerste Makro-winkel geopend in Thailand. 

Makro-winkels zijn in Europa te vinden in België in Anvers, Charleroi, Leeuw-Saint-Pierre en Liège, Nederland, Polen, en vele andere landen. Er zijn in totaal 37 winkels en 19 detailwinkels in Venezuela, 76 winkels in Brazilië. In 2020 werden de winkels in Brazilië verkocht aan Carrefour.

De laatste tijd heeft Makro een reputatie opgebouwd van een groothandelaar tot een hub die zowel B2B- als B2C-klanten bedient. Zij hebben hun digitale platform, de Makro online shop en hun informatietechnologie geüpgraded om de trend bij te houden met de toenemende digitale markt. Walmart is de grootste aandeelhouder van het bedrijf.

De Makro online shop kan worden bezocht door te klikken op www.makro.be. Als dit niet voldoet aan uw behoeften, bekijk dan Albert Heijn, Aldi, Auchan, BioPlanet, Carrefour, Carrefour market, Cora, Delhaize, Intermarché en Lidl van de categorie Supermarkten.

Assortiment van de Makro

Assortment

Op Makro online zijn de meest uitgebreide en beste deals vinden. Deze deals worden wekelijks geplaatst, zodat iedereen de kans heeft om er zijn voordeel mee te doen.

Aangezien dit oorspronkelijk bekend stond als een groothandel, kunt u veel geld besparen als u bij Makro winkelt in vergelijking met andere winkels ook mede door de bulkprijzen die de keten aan biedt. U kunt alles te weten komen over de aanbiedingen en kortingen via de tweewekelijkse Makro folder. Als u bij Makro wilt winkelen, moet u een lidmaatschapskaart hebben. Kortingen gelden niet voor mensen die geen lidmaatschap hebben. 

Voor gegarandeerd de laagste prijzen voor uw bulk aankopen, bekijk dan de Makro - Folder Food: Fresh of neem contact op met de klantenservice via e-mail, een simpel telefoontje, of de interface van Makro online.

Kimbino is de beste optie voor de groene Makro folder

Kimbino App

Elke week verschijnt op Kimbino de nieuwe groene Makro folder, hierin verschijnen acties voor verse producten zoals AGF, vlees, wild & vis, maar ook Food en non-foodproducten. Bekijk de actuele aanbiedingen voor de nieuwste prijzen.

Kimbino vertoont alle folders online waardoor geen papier meer gebruikt hoeft te worden en we zeer groen bewust bezig zijn, opweg naar een groenere aarde. De Makro folder en brochures van soortgelijke winkels zijn te vinden op Kimbino.be. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Populaire producten

Eieren
Ham
Rundvlees
Frambozen
Zalm

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Makro
Logo Makro