Voorbeeld van folder Sale - 70% van winkel Cassis geldig vanaf 12/07/2019
Voorbeeld van folder Catalogue / Catalogus van winkel Cassis geldig vanaf 12/03/2019
Voorbeeld van folder Lookbook van winkel Cassis geldig vanaf 18/02/2019

Haast alle Belgische consumenten zijn bekend met de winkel Cassis. Door haar brede aanbod is het uitgegroeid tot een winkel met één van de sterkste posities op de Belgische markt. Een breed aanbod van hoge kwaliteit aan mooie prijzen - hier staat Cassis bekend om. In Cassis, vind je alles wat je zoekt. Cassis komt regelmatig met nieuwe promoties en kortingen. Deze promotie is er sinds 12/07/2019 en is beschikbaar door hier te klikken.

Wilt u gaan winkelen in Cassis, dan kan u de winkels vinden in de volgende steden: Bruxelles, Liège, Charleroi, Gent, Courtrai, Namur. Deze website biedt niet alles aan waar u naar op zoek bent? Onze excuses hiervoor. Maar niet getreurd. We richten ons voornamelijk op folders, en bent u op zoek naar andere gerelateerde zaken probeer dan te surfen naar de officiële website van winkel www.cassis.be.

Geen afval - alles overzichtelijk terug te vinden. Daarbij, zijn alle folders beschikbaar op uw telefoon waar u ook bent. Dit zijn de grootste voordelen van een online folder met de laatste aanbiedingen van Cassis. De bescherming van het milieu is onze prioriteit. Daarom doet het ons plezier om te zien dat u de folders van Cassis in de digitale versie verkiest.

U gelooft niet dat geld besparen met het winkelen makkelijk is? Probeer het zelf.

Wilt u op de hoogte blijven van de aanbiedingen van Cassis? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief of onze app Kimbino. Hiermee mist u geen enkele promotie van Cassis.