Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE
Logo Bel&Bo
3/5

Bel&Bo folder vanaf maandag 15/04, volgende week

Bel&Bo folder volgende, deze week 16

Koop beter met de Bel en Bo folder

3/5
Actual brochure

De Bel&Bo is een van de bekendste winkelketens in België en Frankrijk. Het werd opgericht als een familiebedrijf in België en heeft zich sindsdien steeds verder uitgebreid. Regelmatig verschijnt de Bel&Bo nieuwsbrief, met daarin de laagste prijzen die het modebedrijf in zijn winkels aanbiedt. 

In de Bel&Bo folder vindt u het grote assortiment draagbare producten dat de winkels aanbieden. De kledingstukken die te koop zijn, staan bekend om hun levendige kleuren, trendy stijlen en hun duurzame productie. Door u in te schrijven voor de laatste nieuwsbrief kunt u ervoor zorgen dat u altijd op de hoogte blijft van de aanbiedingen en kortingen die door de keten wordt aangeboden in de Bel en Bo folder.  

Als u meer wilt weten over de details van andere kortingen en promoties in de Bel en Bo folder vanaf 13/04/2024, kunt u de website van Bel&Bo %here% bezoeken. Als u op de hoogte blijft van het laatste nieuws door de Bel&Bo folder door te nemen, kuntu veel geld besparen door u te helpen de beste deals te vinden. Klanten vinden het bemoedigend dat het bedrijf Bel&Bo ook een geweldige wekelijkse bezorgservice biedt. 

Informatie over Bel en Bo online

Shop

Onder de paraplu van Kleding, Schoenen & Sport valt de winkelketen Bel&Bo, die al meer dan 30 jaar klanten met trots bedient. De winkel opende aanvankelijk als een klein familiebedrijf en groeide uit tot een keten van 94 winkels in heel Europa. De honderden werknemers van het bedrijf streven dagelijks naar een uitstekende klantenservice. 

In het begin van de 21ste eeuw heeft Bel&Bo zijn website ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan op hun Bel en Bo online diensten. Het bedrijf is ook actief lid van BeCommerce, de Belgische vereniging voor online verkoop. De Bel&Bo website handhaaft de kwaliteit van zijn producten door middel van zijn iconische label gedragscode. 

De Bel&Bo winkels hebben een grote verscheidenheid aan kledingstukken om hun klanten tegen zeer betaalbare prijzen aan te bieden. De Bel&Bo winkels zijn net zo kleurrijk als de kleding die ze verkopen, met elke twee weken nieuwe kleuraccenten in de winkel. De wekelijkse leveringen, cadeaubonnen en loyaliteitskaarten verleiden en enthousiasmeren klanten. Houders van de Bel&Bo klantenkaart ontvangen de tweewekelijkse brochure die hen informeert over de laatste promoties en modetrends. 

Voor extra gemak van de klant zijn de medewerkers van de Bel&Bo online webshop beschikbaar om klanten advies te geven over hun aankopen. De medewerkers zijn getraind in kleur- en stijladvies, zodat klanten er op hun best uit kunnen zien.

Bel&Bo winkels zijn aanwezig in grote steden in België zoals Tielt, Lanaken, Genk, Lochristi, Kalmthout, Wetteren, Schelle. Ze vallen onder de H&M, Zara, JBC, Decathlon, Zeeman, Paprika, Bol, Zalando, Intersport en Damart, maar staan bekend als de winkels die betrouwbare artikelen aanbieden tegen redelijke prijzen. Voor meer informatie over deze winkelketen kunt u gemakkelijk de Bel en Bo online webshop bezoeken op bel-bo.be (nl).

Assortiment van de Bel&Bo keten

Assortment

Met klanten uit heel Europa is de winkelketen Bel&Bo een grote naam in de detailhandel. De producten die zij te bieden hebben onderscheiden zich van hun concurrenten door de duurzame producties, allemaal te verkopen tegen betaalbare prijzen. 

Om optimaal te profiteren van de laagste prijzen die Bel&Bo aanbiedt, kunt u de Bel&Bo folder bekijken. Kimbino is ook verantwoordelijk voor het onder de aandacht brengen van promoties en andere kortingsacties. 

De beste groene Bel en Bo folder op Kimbino

Kimbino App

De Stichting Bel&Bo Fair Wear helpt kopers betere aankoopbeslissingen te nemen, gepromoot via hun regelmatige Bel en Bo folder en aanbiedingen op Kimbino. Via de groene Bel&Bo folder kunnen kopers alle promoties bekijken.

De Kimbino Kimbino.be vergemakkelijkt het winkelen voor de laatste mode, allemaal met de klik en het gemak van één knop. Of u nu op zoek bent naar badmode, babykleding of kleding voor alledaagse gelegenheden, alle folders in deze categorie zijn te vinden. Ook kunt u simpelweg alles via onze Kimbino doen, wees groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Kleding, Schoenen & Sport

Zoeken
Kimbino
Logo Bel&Bo

Meld aan en profiteer van de voordelen.